top of page

VOOR WIE?

Elk jaar organiseert Keramis activiteiten voor verschillende doelgroepen om de keramiektechnieken te ontdekken en zelf toe te passen. Momenteel verlopen die ateliers, workshops en stages... enkel in het Frans. Maar wens je een geleid bezoek aan het museum in het Nederlands of het Engels? Dat kan! Meer inlichtingen en reservatie per mail via edu@keramis.be of telefonisch op 064 23 60 70.

Visite guidée à Keramis

Agenda van alle activiteiten

Geleide bezoeken, ateliers, stages voor kinderen en volwassenen, activiteiten voor gans de familie, nocturnes, concerten… Abonneer je op onze nieuwsbrief om van alles op de hoogte te zijn!

Atelier enfant et famille à Keramis

Activiteiten voor kinderen en tieners

Keramiekstages en -ateliers in familieverband, verjaardagsfeestjes (viruurtjjes) en keramiekateliers voor kinderen, CinéMuseum in familieverband,... Kinderen en families hoeven zich bij Keramis niet te vervelen!

DSC08516.jpg

Activiteiten voor volwassenen

Keramiekstages voor beginners, workshop met befaamde keramiekers voor een geïnitieerd publiek, keramiekateliers in familieverband, nocturnes en ontmoetingen met artiesten, voordrachten, keramiekateliers op verzoek, CinéMuseum, vernissage... Keramis organiseert praktische vormingsactiviteiten rond keramiektechnieken, bezinnings- en uitwisselingsmomenten met de keramiekers van Keramis en met uitgenodigde keramiekers en artiesten.

DSC07590.jpg

Activiteiten voor scholen

Thematische geleide bezoeken en keramiekateliers die aangepast zijn aan de leeftijd van de leerlingen.

_DSC1578.jpg

Evenementen voor klein en groot

Nocturnes, rommelmarkten, studiedagen, voordrachten... Alles kan je in onze agenda terugvinden.

Teambuilding d'entreprise dans l'atelier de Keramis

Reservaties voor verschillende activiteiten

Reserveer voor onze verschillende activiteiten door middel van ons on-line formulier of neem contact op via het telefoonnummer 064 23 60 70 of via mail op edu@keramis.be.

MEER INFORMATIE?

Maëlle Delaunoit

Hoofd van de educatieve dienst

064 23 60 75 - edu@keramis.be

bottom of page