Keramis - Centre de la Céramique

de la Fédération Wallonie-Bruxelles (asbl)

1 Place des Fours-Bouteilles

7100 La Louvière, Belgique

ma 9-17h

me-di 10-18h

info@keramis.be

0032 64 23 60 70

© 2019 Keramis.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Logo_FWB_Verti_Quadri copie.jpg
wallonie_v.png
LOGO GRIS.jpg
PARCMUSEUM
LA_Louvière.png
MPM_logo_RGB_POS_groen2_300x300.png

Avertissement : Le contenu de ce site Internet est protégé par le droit d'auteur. Toute reproduction est interdite. / Warning: The content of this web site is copyrighted. Any reproduction is strictly forbidden.

PARCOURS IN DE COLLECTIES.
ORIËNTALISME IN BOCH-PRODUCTIES EN HEDENDAAGSE KUNST

Van zaterdag 21 december 2019 tot zondag 31 mei 2020, herontdek de permanente collecties van Keramis, rijk aan meer dan 8000 stuks, via een Parcours over Oriëntalisme in Boch-producties en hedendaagse kunst.

Na de vrouwelijke kunstenaars en het 150-jarig jubileum van de stad La Louvière, is deze Parcours geïnteresseerd in de producties van de oude Boch-fabriek geïnspireerd door het Oriëntalisme. Voor de gelegenheid worden uitzonderlijk meerdere stukken uit kostbare reserves gehaald.

 

Oriëntalisme wordt hier in de breedste interpretatie gebruikt, omdat deze cursus meer in het bijzonder de Chinese, Japanse en Midden-Oosterse invloeden behandelt.

De Parcours wordt begeleid door een bezoekersgids, die op aanvraag gratis wordt gegeven bij de receptie van het museum en voorzien is van speciale bewegwijzering.

OMTRENT DE TENTOONSTELLING