BELANGRIJKE MEDEDELING


Als gevolg van de jongste gebeurtenissen en naar aanleiding van de beperkingen die de uitzonderlijke toestand op wereld- en nationaal niveau wegens de uitbreiding van het COVID-19 (CORONAVIRUS) vereist, sluit Keramis vanaf morgen, zaterdag 14 maart, tot nader order.


Alle activiteiten worden dus ofwel afgelast, ofwel uitgesteld tot een latere datum. Dat betekent dat het geleid bezoek van de finissage van de tentoonstelling Bai Ming. Vibrations de la Terre van overmorgen zondag 15 maart 2020 geannuleerd wordt, dat de 5e uitgave van de Boch Rommelmarkt die gepland was voor zondag 29 maart 2020 daarentegen wordt uitgesteld tot een latere datum die weldra zal bepaald worden.


Deze beslissing is het gevolg van drastische maatregelen die de federale regering genomen heeft om de uitbreiding van het COVID-19 in te dijken.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw begrip.

Keramis - Centre de la Céramique

de la Fédération Wallonie-Bruxelles (asbl)

1 Place des Fours-Bouteilles

7100 La Louvière, Belgique

GPS : encodez "Rue des Émailleurs"

ma 9-17h

me-di 10-18h

info@keramis.be

0032 64 23 60 70

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Keramis.

Logo_FWB_Verti_Quadri copie.jpg
wallonie_v.png
LOGO GRIS.jpg
PARCMUSEUM
LA_Louvière.png
MPM_logo_RGB_POS_groen2_300x300.png

Avertissement : Le contenu de ce site Internet est protégé par le droit d'auteur. Toute reproduction est interdite. / Warning: The content of this web site is copyrighted. Any reproduction is strictly forbidden.