PLAN UW BEZOEK

De gezondheid van bezoekers en van het museumteam is essentieel voor Keramis. Om een aangenaam bezoek te garanderen met respect voor de veiligheid van iedereen, heeft Keramis de volgende maatregelen genomen:

9.png

Voorafgaand aan je bezoek wordt je sterk aangeraden om online een tijdslot te reserveren via ons ticketingsysteem (onmiddellijke bevestiging) of telefonisch op 064 23 60 70 (uitgestelde bevestiging - tijdens museumopeningstijden).

Uw reservering geeft u recht op een bezoektijdvak van 1,5 uur. Bedankt voor het respecteren.

3.png

Bij binnenkomst in het museum is het masker verplicht voor alle leeftijden vanaf 12 jaar en voor de duur van het bezoek.

4.png

Handdesinfectie is verplicht bij de ingang. Het is mogelijk om uw handen te wassen in de toiletten van het museum en hydroalcoholische gel is verkrijgbaar bij de receptie.

10.png

Mensen met beperkte mobiliteit zijn welkom!

Gelieve uw bezoek vooraf uitsluitend telefonisch te reserveren via 064 23 60 70 (tijdens museumopeningstijden).

5.png

De lockers zijn niet toegankelijk. Houd er rekening mee dat grote tassen (rugzakken, reistassen, etc.) niet zijn toegestaan in de beurshallen.

7.png

Volg tijdens uw bezoek de in één richting bewegwijzerde route. Mensen die onder hetzelfde dak wonen, moeten het bezoek samen in hetzelfde tempo afronden.

6.png

Er moet een veiligheidsafstand van anderhalve meter worden aangehouden. Dit punt is uiteraard niet van toepassing op groepen mensen die onder hetzelfde dak wonen.

Bovendien, zolang de maatregelen die groepen mensen treffen van kracht zijn, zal geen groepsbezoek, gratis of begeleid, worden toegestaan.

11.png

Het is niet mogelijk om de lift te gebruiken, behalve voor mensen met beperkte mobiliteit