PLAN UW BEZOEK

De gezondheid van bezoekers en van het museumteam is essentieel voor Keramis. Om een aangenaam bezoek te garanderen met respect voor de veiligheid van iedereen, heeft Keramis de volgende maatregelen genomen:

9.png

Voor je bezoek is het raadzaam om online een tijdslot te reserveren via ons ticketingsysteem (onmiddellijke bevestiging) of telefonisch op 064 23 60 70 (uitgestelde bevestiging - tijdens openingstijden van het museum).

LOGO Covid Safe Ticket.png

Bij het betreden van het museum dient u uw Covid Safe Ticket te tonen. Dit is verplicht voor alle leeftijden van 16 jaar en ouder.

Meer informatie over het verkrijgen ervan op de website van Wallonië, via de volgende link .

3.png

Bij binnenkomst in het museum is het masker verplicht voor alle leeftijden vanaf 10 jaar en voor de duur van het bezoek.

4.png

Handdesinfectie is verplicht bij de ingang. Het is mogelijk om uw handen te wassen in de toiletten van het museum en hydroalcoholische gel is verkrijgbaar bij de receptie.

6.png

Er moet een veiligheidsafstand van anderhalve meter worden aangehouden. Dit punt is uiteraard niet van toepassing op groepen mensen die onder hetzelfde dak wonen.