Keramis - Centre de la Céramique

de la Fédération Wallonie-Bruxelles (asbl)

1 Place des Fours-Bouteilles

7100 La Louvière, Belgique

ma 9-17h

me-di 10-18h

info@keramis.be

0032 64 23 60 70

© 2019 Keramis.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Logo_FWB_Verti_Quadri copie.jpg
wallonie_v.png
LOGO GRIS.jpg
PARCMUSEUM
LA_Louvière.png
MPM_logo_RGB_POS_groen2_300x300.png

Avertissement : Le contenu de ce site Internet est protégé par le droit d'auteur. Toute reproduction est interdite. / Warning: The content of this web site is copyrighted. Any reproduction is strictly forbidden.

VOOR WIE?

Elk jaar organiseert Keramis activiteiten voor verschillende doelgroepen om de keramiektechnieken te ontdekken en zelf toe te passen. Momenteel verlopen die ateliers, workshops en stages... enkel in het Frans. Maar wil je een geleid bezoek aan het museum in het Nederlands of het Engels? Dat kan! Meer inlichtingen en reservatie via mail op edu@keramis.be of telefonisch op 064 23 60 70.

IMG_0296_1.jpg

Geleide bezoeken, ateliers, stages voor kinderen en volwassenen, activiteiten voor gans de familie, nocturnes, concerten… Abonneer je op onze nieuwsbrief om van alles op de hoogte te zijn!

Agenda van alle activiteiten

IMG_0079.jpg

Keramiekstages en -ateliers in familieverband, verjaardagsvieruurtjes en keramiekateliers voor kinderen, CinéMuseum in familieverband,... Kinderen en families hoeven zich bij Keramis niet te vervelen!

Activiteiten voor kinderen en adolescenten

IMG_9900.jpg

Keramiekstages voor beginners, workshop met befaamde keramiekers voor een geïnitieerd publiek, keramiekateliers in familieverband, nocturnes en ontmoetingen met artiesten, voordrachten, keramiekateliers op verzoek, CinéMuseum, vernissage... Keramis organiseert praktische vormingsactiviteiten rond keramiektechnieken, bezinnings- en uitwisselingsmomenten met de keramiekers van Keramis en met uitgenodigde keramiekers en artiesten.

Activiteiten voor volwassenen

DSC_0702.JPG

Thematische geleide bezoeken en keramiekateliers die aangeppast zijn aan de leeftijd van de leerlingen.

Activiteiten voor scholen

IMG_0266_1.jpg

Nocturnes, rommelmarkten, studiedagen, vordrachten... Alles kan je in onze agenda terugvinden.

Evenementen voor klein en groot

IMG_5514.JPG

Reserveer voor onze verschillende activiteiten door middel van ons on-line formulier of neem contact op via het telefoonnummer 064 23 60 70 of via mail op edu@keramis.be.

Reservaties voor verschillende activiteiten

PLUS D'INFORMATIONS ?

Maëlle Delaunoit

attachée pédagogique

064 23 60 75 - edu@keramis.be